srijeda, 13. travnja 2011.

Otac pijan tetovirao trogodišnjeg sina .

26-godišnji Eugene Ashley iz Georgije je pred sudom priznao da je na desnom ramenu svog sina Matthewa istetovirao slova DB, skraćeno od “Daddy’s Boy”, odnosno "tatin sin", zbog čega je osuđen na uslovnu kaznu od godinu dana i novčanu kaznu od 300 dolara....


Neodgovorni otac četvoro dece je policiji rekao da je bio pijan i da se ne seća da je tetovirao svoje dete, a sada mu je pristup detetu zabranjen.

Za incident se saznalo u maju 2009. godine, kada su socijalni radnici posetili porodicu Ashley i videli da dečak na ramenu ima tetovažu, za koju je njegova majka Amy navodno tek kasnije saznala.

“Sin mi je pritrčao i rekao da ima tetovažu. Pitala sam ga da li se ispira, a on je odgovorio: ‘Ne, prava je’,” ispričala je ona, dodavši da nema opravdanja za takav postupak njenog muža.

Dečak je nakon otkrivanja tetovaže predat na starateljstvo ujaku, koji smatra da je i majka neodgovorna i kriva što je pokušavala da sakrije slova privremenim tetovažama. Dodao je i da je pre incidenta smatrao da je Eugene dobar otac koji je mnogo radio i brinuo se o svojoj deci.

Nema komentara:

Objavi komentar